All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Skopje

Vergelijk autoverhuurbedrijven Skopje

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Skopje

Hier kan u prijzen van huurauto's in de stad Skopje, regio Karpoš, Noord-Macedonië vergelijken. Vind en boek op een eenvoudige manier een huurauto. Er zijn autoverhuurbedrijven zoals National, Europcar, Avis, Alamo, Sixt, InterRent, Budget, Hertz, Enterprise, Surprice, Keddy By Europcar enz. Wanneer u een auto van ons huurt, komt u niet voor verrassingen te staan wanneer u de auto ophaalt bij uw aankomst. Al onze prijzen zijn inclusief vrije kilometers, luchthaventoeslag, pechbijstand en verplichte verzekeringen, belastingen en heffingen. Autoprio.nl kan u helpen om een goedkope huurauto te vinden.

Visa, Mastercard, Digicert

Veelgestelde vragen over huurauto en autoverhuur in Skopje

Welke autoverhuurbedrijven zijn er in de buurt van of in Skopje?

Er zijn meer dan 16 autoverhuurbedrijven in Skopje. Autoverhuurbedrijven zoals Avis Macedonia op Mito Hadzivasilev Jasmin, Sixt, Sixt op Mk Bulevar Asnom 17, Sixt op Boulevard 9, Avis Budget Macedonia, Inter Ways op Boulevard 97, Europcar op Boulevard 8 Mi Septemvri no 15, Mida op Boulevard 8 Mi Septemvri Br 18, Europcar City Center Meet & Greet op Europcar Meet & Greet City Center, Enterprise op Boulevard, Easy Macedonia op Br 9 2 3 Gigo Mihajlovski, Sixt op 8 Udarna Brigada, Sixt op Hotel Alexander Palace, Sixt Marriott Hotel op Plostad Makedonija 7, Hertz Macedonia op Str Skupi no 8, Sixt op Meet & Greet Service, etc.

Heb ik een creditcard nodig voor autoverhuur in Skopje?

U kan een reservering maken zonder creditcard. Houd er rekening mee dat, zelfs als u ervoor kiest om met een debetkaart te betalen, u op het moment van ophalen een geldige creditcard moet opgeven in de bestuurders naam, aangezien de verhuurder een creditcard nodig heeft om de huurwaarborg te nemen. Creditcards die worden aanvaard bij het ophalen van de auto zijn MasterCard, Visa en in sommige gevallen American Express.

Hoe kan ik autoverhuurders bij mij in de buurt vinden in Skopje?

Zoek naar Skopje. Bekijk dan onze kaart met autoverhuurbedrijven om de beste huurauto's in Skopje bij jou in de buurt te vinden.

Welke soorten auto's kan ik huren in Skopje?

Het aanbod van auto's varieert tijdens het seizoen, maar u kunt meestal autotypes huren zoals grote middenklasse, mini, 9 zitplaatsen, middenklasse, economy, sportwagen, standaard, luxury elite, intermediate, hybride, busje, intermediate elite, luxe, premium, kleine middelgrote vrachtwagen, gezinsauto, 7 zitplaatsen, elektrische, middenklasse elite, vrachtauto, minivan, 9 zitplaatsen, speciale auto, compact, moped, grote vrachtwagen, 9-persoons minibus, 5-persoons minibus, bromfiets, cabriolet, luxury, convertible, stationcar, mini elite, exotische, fullsize, 7-persoons minibus, compacte elite, vrachtwagen, cargo van, miniauto, medium suv, economy elite, verhuiswagen, fullsize, kleine suv, suv, estate in Skopje.

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf in Skopje?

In de afgelopen 14 dagen werden de goedkoopste huurauto's in Noord-Macedonië op Autoprio.nl gevonden bij Yes Rent A Car, Keddy By Europcar, Surprice, Alamo, Inter Ways, Mex, InterRent en Sharr Express.

Wat is het beste autoverhuurbedrijf in Skopje?

Op basis van beoordelingen en recensies op autoprio.nl zijn Europcar, Sixt, Avis, Budget en Hertz de beste autoverhuurbedrijven in Noord-Macedonië.

Welke documenten heb ik nodig aan de verhuurbalie in Skopje?

Op de huurvoucher die we u sturen als onderdeel van de reserveringsbevestiging staan alle documenten genoemd die nodig zijn bij het ophalen van de auto. In de meeste gevallen moet u de volgende documenten meenemen om de auto mee te krijgen: Creditcard op naam van de bestuurder. Creditcards die geaccepteerd worden voor het ophalen zijn MasterCard, Visa, en in sommige gevallen ook American Express. Raadpleeg uw boekingsbevestiging voor een overzicht van geaccepteerde creditcards. Rijbewijs. Merk op dat alleen een volledig rijbewijs dat ten minste 1 jaar eerder is afgegeven en waarop geen ernstige beperkingen staan, wordt geaccepteerd. Meer lezen over de eisen gesteld aan het rijbewijs. Reserveringsvoucher. Deze ontvangt u binnen 48 uur na het reserveren en moet worden afgedrukt. Eventuele andere identificatiebewijzen die de autoverhuurder vereist in zijn voorwaarden en condities. Bijzonderheden staan op uw huurvoucher.

Hoeveel wordt er aangerekend als surplus in Skopje?

De hoeveelheid surplus hangt af van de autoverhuurder en de gehuurde auto en zal terugbetaald worden binnen 10-28 dagen na het huren indien er geen schade is. We bieden een verzekering aan voor het terugbetalen van schade in samenwerking met onze verzekeringspartners, wat u toelaat om een claim in te dienen voor terugbetaling indien u wordt aangerekend voor botsschade of diefstal. Deze verzekering kan aangekocht worden tijdens het boeken.

Kan ik een auto huren als ik jonger dan 25 of ouder dan 75 ben?

De meeste autoverhuurbedrijven hebben een minimum leeftijdsgrens van 21 jaar voor verhuur. Afhankelijk van het autoverhuurbedrijf en het land van bestemming kunnen de eisen echter verschillen. Let op dat er een toeslag gerekend kan worden als de eerste bestuurder jonger dan 25 of ouder dan 75 jaar is, om de extra verzekeringskosten te dekken. Eventuele aanvullende toeslagen worden ten tijde van boeking aangegeven onder het kostenoverzicht, voordat u de reservering bevestigt in Skopje.

Goedkoopste huurauto en bestelwagenverhuur in Skopje - Vergelijk prijzen voordat je boekt!

Auto huuren & huurauto in SkopjeVergelijking van huurauto’s van verscheidene bedrijven in de stad Skopje, Noord-Macedonië. Vind de beste prijzen voor huurauto’s online. Prijzen online vergelijken kan erg voordelig zijn, aangezien heel wat kleinere bedrijven enkel ter plaatse geboekt kunnen worden.

Sixt op Hotel Alexander Palace, Hertz Macedonia op Str Skupi no 8, Avis Budget Macedonia, Sixt, Sixt Marriott Hotel op Plostad Makedonija 7, Easy Macedonia op Br 9 2 3 Gigo Mihajlovski, Europcar op Boulevard 8 Mi Septemvri no 15, Mida op Boulevard 8 Mi Septemvri Br 18, Avis Macedonia op Mito Hadzivasilev Jasmin, Inter Ways op Boulevard 97, Europcar City Center Meet & Greet op Europcar Meet & Greet City Center, Sixt op Boulevard 9, Sixt op 8 Udarna Brigada, Sixt op Meet & Greet Service, Enterprise op Boulevard, Sixt op Mk Bulevar Asnom 17 zijn de bedrijven die we vergelijken in de stad / het land. Eenvoudig en veilig online boeken van huurauto’s. Zoek naar een stad, luchthaven, enz. en kies een ophaallocatie. De zoekmachine zoekt naar alle soorten modellen. Huurauto’s in Skopje zijn beschikbaar in reiscentra, treinstations en luchthavens zoals Luchthaven Skopje Alexander de Grote Petrovec 16 km, SKP. Autoverhuur waarbij alle kosten zijn inbegrepen, zonder verborgen kosten en kosten voor annulering /aanpassingen tot 24-48 uur voor u de auto dient op te halen.

Meer over Skopje

Skopje (Skopie, Skoplje, Shkup, Usküb, Skoplie, Скопје, Skopeia) is een stad in de gemeente, Karpoš, Karpoš regio, Noord-Macedonië. De stad is de hoofdstad van het land. 1e grootste stad / stad als het gaat om inwoners in de regio en het 1de grootste district / gemeente in Noord-Macedonië. Bent u van plan om lang te blijven en uw vakantie hier door te brengen? Dan zijn er veel dingen te doen en te ervaren. We geven ook tips over welke bedrijven huurauto’s aanbieden. Kleinere dorpen, buurten en buitenwijken in de buurt zijn Sveti Nikole, Арачиново, Probishtip, Cegrane, Zajas. Kumanovo (ca 76 300 inw), Prilep (ca 73 800 inw), Tetovo (ca 72 900 inw) en Čair (ca 64 800 inw) zijn grotere aanpalende gemeenschappen en steden. De gemeenschap / stad ligt ongeveer 247 meter boven gemiddeld zeeniveau. Ongeveer 474 900 (2018) inwoners wonen in de stad. Novo Lisiče Posledna 5 15 35, Station Mlin Balkan 5, Kaǰ Stara Češma, 18, Station Katolicka 5, Central Busstation Skopje, Station Dolno Nerezi 5 en Station Hrom 2 5 zijn busstations en haltes in de buurt We voorzien ook tips over welke bedrijven huurauto’s aanbieden in Karpoš.

Bezienswaardigheden, Activiteiten en Attracties

Enkele suggesties en tips over plaatsen, activiteiten, evenementen, bezienswaardigheden, musea en bestemmingen in de stad die het bezoeken waard zijn tijdens uw vakantie in Skopje. Winkelcentra zoals Ramstore Mall, Trgovski Lisiče, Siti galeri, Tri Biseri, Karpoš 3, Skopje City Mall, TC Biser, Gradski Trgovski Centar GTC, Beverly Hills, Capitol Mall & Residence, Mavrovka Shopping Centre en Zebra zijn dichtbij als u boodschappen wilt doen. Markten zoals Бит Пазар bevinden zich in de buurt. Beelden en monumenten van interessante historische gebeurtenissen en mensen zoals Skopje Millenium Cross en Skopje Aerodrom Cross. Macedonia Square zijn opmerkelijke pleinen of grote open ruimtes vlakbij in de centrale delen van de stad. In het stadscentrum zijn er nieuwe en oude interessante kastelen om te bezichtigen, zoals Castle Stakle, Markovi Kuli, Skopje Fortress, Residence Glavinov, Kalaja e Kaçanikut en Vila Varvarka.

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt: Auto huren Luchthaven Skopje en Goedkope huurauto Luchthaven Ohrid. Eenvoudig en veilig online boeken van huurauto's.

Autoverhuurbedrijven in Skopje, Noord-Macedonië

Wanneer u op zoek bent naar huurauto's, vergelijken wij de volgende bedrijven; Mex, Avis, InterRent, Hertz, Keddy By Europcar, Sharr Express, Surprice, Inter Ways, Sixt, National, Europcar, Alamo, Budget, Yes Rent A Car en Enterprise, allemaal met kantoren ter plaatse. Je kunt meestal de grootste selectie vinden op luchthavens zoals Luchthaven Skopje. De grote bedrijven hebben meestal kantoren naast de luchthaven.

Huurauto en autohuur Skopje klant review, beoordelingen & ervaringen