All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Luchthaven Matimba

Vergelijk autoverhuurbedrijven Luchthaven Matimba

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Luchthaven Matimba

Vergelijk prijzen van huurauto’s in de Luchthaven Matimba (Matimba Airport, Luchthaven Matimba Lephalale Ellisras, Vliegveld), IATA: ELL, ICAO: FAER in Zuid-Afrika met online boeking. Via onze zoekmachine kan u een huurauto boeken in 3 eenvoudige stappen. Al onze prijzen zijn inclusief luchthaventaksen, vrije kilometers en noodzakelijke verzekeringen, lokale taksen en toeslagen. Laat autoprio.nl u helpen om huurauto’s online te vinden.

Visa, Mastercard, Digicert

Veelgestelde vragen over autoverhuur en huurauto in Luchthaven Matimba

Welke autoverhuurbedrijven zijn er op de Luchthaven Matimba?

Er zijn meer dan 2 autoverhuurbedrijven op de Luchthaven Matimba. Autoverhuurbedrijven zoals Budget op Chris Hani Street Corner Nelson Mandela Street, Bidvest Ellisras op Mogol Vulstasie Sasol C O Chris Hani Avenue Nelson Mandela Drive Onverwacht.

Kan ik op de Luchthaven Matimba zonder creditcard boeken?

U kan een reservering maken zonder creditcard. Houd er rekening mee dat, zelfs als u ervoor kiest om met een debetkaart te betalen, u op het moment van ophalen een geldige creditcard moet opgeven in de bestuurders naam, aangezien de verhuurder een creditcard nodig heeft om de huurwaarborg te nemen op Luchthaven Matimba. Creditcards die worden aanvaard bij het ophalen van de auto zijn MasterCard, Visa en in sommige gevallen American Express.

Welke kosten zijn inbegrepen in de huurprijs?

In het merendeel van de gevallen omvat de huurprijs Collision Damage Waiver (afkoop van eigen risico bij schade), taksen, luchthaventoeslag, Verzekering bij schade door derde, onbeperkte kilometers en pechhulp op Luchthaven Matimba. Houd er rekening mee dat de inbegrepen kosten kunnen variëren, afhankelijk van de autoverhuurder en het land van bestemming. De autoverhuurder kan er ook voor kiezen om u een voorschot of een surplus te vragen aan de verhuurbalie. Zorg ervoor dat u de huurvoorwaarden nakijkt op het moment van de boeking.

Goedkoopste huurauto op Luchthaven Matimba Lephalale Ellisras - Vergelijk auto- en bestelwagenhuurprijzen

Huurauto’s die u rechtstreeks kan ophalen op de Luchthaven Matimba Lephalale Ellisras. Zoek naar een locatie en kies een bestemming uit de lijst. Wij kunnen u autoverhuur aanbieden waarbij elke kost is inbegrepen, zonder verborgen kosten en met gratis annulering/aanpassingen tot 24-48 uur voor u de auto moet ophalen. Veilig en eenvoudig online zoeken naar huurauto’s.

Autoprio.nl somt prijzen op van bedrijven die veilig zijn en garant staan voor kwaliteit zodat er zich geen problemen voordoen wanneer u uw auto wil ophalen. De naam van het vliegveld is IATA: ELL en ICAO: FAER. Groot en veilig of klein en goedkoop? Het loont om te vergelijken alvorens te boeken. Hier kan u huurauto’s en autohuur van diverse bedrijven in de Luchthaven Matimba in -, Zuid-Afrika vergelijken. De buurten het dichtstbij zijn Onverwacht. Vergelijk het aantal dagen dat u wil, ongeacht of het een week, weekend, dag, jaar, volledige maand of lange termijn huur is. Bidvest Ellisras op Mogol Vulstasie Sasol C O Chris Hani Avenue Nelson Mandela Drive Onverwacht, Budget op Chris Hani Street Corner Nelson Mandela Street zijn de bedrijven die we vergelijken op de luchthaven om de beste prijs te vinden. Luxury, luxe, sportwagen, mini elite, economy elite, compact, cabriolet, convertible, elektrische, speciale auto, compacte elite, estate, grote middenklasse, fullsize, middenklasse, cargo van, vrachtwagen, verhuiswagen, vrachtauto, premium, suv, kleine middelgrote vrachtwagen, intermediate elite, moped, bromfiets, standaard, hybride, grote vrachtwagen, luxury elite, exotische, minivan, busje, 7-persoons minibus, 7 zitplaatsen, kleine suv, fullsize, middenklasse elite, medium suv, economy, 5-persoons minibus, gezinsauto, 9 zitplaatsen, 9-persoons minibus, 9 zitplaatsen, intermediate, stationcar, mini, miniauto en auto’s met automatische transmissie zijn autotypes en modellen waar autoprio.nl prijzen voor vergelijkt. Het is mogelijk om een auto te huren voor een enkele reis, dit heet One Way verhuur. U kan de auto ophalen op een plaats en hem ergens anders weer terugbrengen, bijvoorbeeld in een andere stad of land.

Informatie en data over de Luchthaven Matimba (Luchthaven Matimba Lephalale Ellisras). De luchthaven is in de gemeente Waterberg District Municipality, in de provins Limpopo, in Zuid-Afrika. Lephalale Airport, Luchthaven Matimba Lephalale Ellisras, Matimba Airport, Ellisras Airport zijn andere benamingen voor deze luchthaven. De Luchthaven Matimba Lephalale Ellisras zijn andere luchthavens in de buurt. De dichtstbijzijnde grote steden en buurten zijn -. Het vliegveld ligt 2799 voet/853 meter boven de zeespiegel. Wat taxfree winkelen? In de luchthaven en in de buurt van de terminal zijn onder andere Lephalale Mall en Shopping Centre. Ze bevinden zich binnen de 3 km van u. U zal accurate informatie vinden over waar de auto opgehaald/afgezet moet worden op uw bestelling/voucher. Alle autoverhuurbedrijven hebben hun eigen kantoren waar u de sleutels enz. ophaalt. Als u plant om te vliegen of zal vliegen naar of van de Luchthaven Matimba Lephalale Ellisras, zal u informatie over de luchthaven, kaarten, contactinformatie en het weer hier vinden.

Info, feiten en gegevens over Luchthaven Matimba Lephalale Ellisras

Lengtegraad: 27.6883300
Breedtegraad: -23.7263900
Hoogte: 2799 fot/feet – 853 m
IATA-code: ELL
ICAO-code: FAER

Contact

Adres: –
Telefoon: –
Website: –
Eigenaar: –
Facebook: –
Twitter: –

Autoverhuurbestemmingen in de buurt, Luchthaven Matimba

Autoverhuur en huurauto op luchthavens in de buurt: -. Autoverhuur en huurauto in nabijgelegen steden zoals: -. Huur een auto in steden in de regio: Vergelijk autoverhuur Polokwane, Vind goeie autodeals voor je reis naar Phalaborwa en Auto huren Mokopane.

Autoverhuurbedrijven en autoverhuur op Luchthaven Matimba (ELL), Zuid-Afrika

Avis, Hertz, Europcar, Budget en Sixt zijn de bedrijven die we vergelijken op de luchthaven om de beste prijs te vinden.

Huurauto en autohuur Luchthaven Matimba Lephalale Ellisras klant review, beoordelingen & ervaringen