All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Luchthaven Port Alfred

Vergelijk autoverhuurbedrijven Luchthaven Port Alfred

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Luchthaven Port Alfred

Zoek en vergelijk prijzen van huurauto’s in de Luchthaven Port Alfred (Port Alfred Airport, Luchthaven Port Alfred, Internationaal, Vliegveld), IATA: AFD, ICAO: FAPA in Zuid-Afrika. Nabij zijn en autoverhuurders zoals Budget, Hertz, Europcar, Avis, Thrifty, Sixt, enz. Prijzen inclusief alle luchthaventaksen, vrije kilometers en verplichte verzekeringen, belastingen en heffingen. Het doel van Autoprio.nl is om u te helpen snel en eenvoudig online goedkope huurauto’s te vinden.

Visa, Mastercard, Digicert

Veelgestelde vragen over autoverhuur en huurauto in Luchthaven Port Alfred

Welke autoverhuurbedrijven zijn er op de Luchthaven Port Alfred?

Er zijn meer dan 3 autoverhuurbedrijven op de Luchthaven Port Alfred. Autoverhuurbedrijven zoals Bidvest op 3935 Dogs O Devon Road, Avis op Tourism Office Causeway Street, Budget op Tourism Office Causeway Street.

Kan ik op de Luchthaven Port Alfred zonder creditcard boeken?

U kan een reservering maken zonder creditcard. Houd er rekening mee dat, zelfs als u ervoor kiest om met een debetkaart te betalen, u op het moment van ophalen een geldige creditcard moet opgeven in de bestuurders naam, aangezien de verhuurder een creditcard nodig heeft om de huurwaarborg te nemen op Luchthaven Port Alfred. Creditcards die worden aanvaard bij het ophalen van de auto zijn MasterCard, Visa en in sommige gevallen American Express.

Welke kosten zijn inbegrepen in de huurprijs?

In het merendeel van de gevallen omvat de huurprijs Collision Damage Waiver (afkoop van eigen risico bij schade), taksen, luchthaventoeslag, Verzekering bij schade door derde, onbeperkte kilometers en pechhulp op Luchthaven Port Alfred. Houd er rekening mee dat de inbegrepen kosten kunnen variëren, afhankelijk van de autoverhuurder en het land van bestemming. De autoverhuurder kan er ook voor kiezen om u een voorschot of een surplus te vragen aan de verhuurbalie. Zorg ervoor dat u de huurvoorwaarden nakijkt op het moment van de boeking.

Goedkoopste huurauto op Luchthaven Port Alfred - Vergelijk auto- en bestelwagenhuurprijzen

Groot of klein bedrijf? Zelfs indien u een groter bedrijf wil kan het de moeite lonen om eerst de kleinere bedrijven te vergelijken. Lokale bedrijven kunnen in bepaalde plaatsten zeer goede prijzen aanbieden. Op onze website kan u prijzen vergelijken van huurauto’s bij verschillende bedrijven in de Luchthaven Port Alfred, Port Alfred, Zuid-Afrika. Vind de beste prijzen voor autoverhuur online. De dichtstbijzijnde steden zijn Nkwenkwezi, Station Hill, Port Alfred, East Bank, West Bank, Port Alfred 3 km en Grahamstown 43 km. Autoprio.nl lijst enkel prijzen op van bedrijven die veilig zijn en garant staan voor kwaliteit zodat er geen problemen zijn bij uw aankomst. Luchthaven naam is IATA: AFD en ICAO: FAPA.

Zoek naar huurauto’s die u rechtstreeks kan ophalen op de Luchthaven Port Alfred. Onze zoekmachine zoekt naar alle ophaallocaties in de buurt. Huur een auto waarbij alle kosten inbegrepen zijn, zonder verborgen kosten en met gratis annuleringen/aanpassingen tot 24-48 uur voor u de wagen moet afhalen. Gemakkelijk en veilig online boeken van huurauto’s. Avis op Tourism Office Causeway Street, Budget op Tourism Office Causeway Street, Bidvest op 3935 Dogs O Devon Road zijn de bedrijven die we vergelijken op de luchthaven om de beste prijs te vinden. Moped, bromfiets, 5-persoons minibus, gezinsauto, 9 zitplaatsen, intermediate, stationcar, medium suv, kleine suv, cargo van, vrachtwagen, verhuiswagen, vrachtauto, hybride, 7-persoons minibus, 7 zitplaatsen, luxury elite, kleine middelgrote vrachtwagen, compacte elite, 9-persoons minibus, 9 zitplaatsen, premium, elektrische, intermediate elite, mini, miniauto, economy elite, grote vrachtwagen, cabriolet, convertible, economy, minivan, busje, luxury, luxe, sportwagen, fullsize, middenklasse elite, fullsize, middenklasse, speciale auto, mini elite, compact, exotische, suv, estate, grote middenklasse, standaard en auto’s met automatische transmissie zijn autotypes en modellen waar autoprio.nl prijzen voor vergelijkt. Vergelijk autoverhuur voor een dag, lange termijn, een jaar, een volledige maand, week, weekend of voor zoveel dagen als u wenst. Het is mogelijk om een auto te huren voor een enkele reis, dit heet One Way verhuur. U kan de auto ophalen op een plaats en hem ergens anders weer terugbrengen, bijvoorbeeld in een andere stad of land.

Informatie en data over de Luchthaven Port Alfred (Port Alfred Airport). De luchthaven is in de gemeente Cacadu District Municipality, in de provins Oost-Kaap, in Zuid-Afrika. Het vliegveld bevindt zich ongeveer 275 voet/84 meter boven de zeespiegel. Port Alfred Airport, Port Alfred, Internationaal zijn andere benamingen voor deze luchthaven. Andere nabijgelegen vliegvelden zijn de Luchthaven Port Alfred en Luchthaven Bhisho. Bisho 95 km (ca 137 300 inw), Grahamstown 43 km (ca 91 500 inw), Fort Beaufort 90 km (ca 58 400 inw), Port Alfred 3 km (ca 18 000 inw) en Alice 86 km (ca 9 800 inw) zijn de meest nabijgelegen grote steden. Accommodatie en hotels die dicht bij de luchthaven zijn, zijn bijvoorbeeld Fish River Sun. Alle hotels liggen op 3 km van de terminals. Bent u aan het plannen om te vliegen, of vliegt u van/naar de Luchthaven Port Alfred tijdens uw vakantie of reis? Hier kan u informatie, kaarten, weer, contactinformatie en informatie over de luchthaven vinden. Meer informatie over waar u uw huurauto ophaalt of achterlaat, zal aan u bezorgd worden nadat uw bestelling is geplaatst. Alle bedrijven hebben hun eigen kantoren waar u de sleutels enz. kan afhalen. De dichtstbijzijnde treinstations zijn Port Alfred Treinstation en Trappe’s Valley. Als u met de trein aankomt of verder zal reizen: ze liggen allen op minder dan 4 km afstand.

Feiten en informatie over Luchthaven Port Alfred

Lengtegraad: 26.8828200
Breedtegraad: -33.5568100
Hoogte: 275 fot/feet – 84 m
IATA-code: AFD
ICAO-code: FAPA

Contact

Adres: –
Telefoon: –
Website: –
Eigenaar: –
Facebook: –
Twitter: –

Autoverhuurbedrijven en autoverhuur op Luchthaven Port Alfred (AFD), Zuid-Afrika

Avis, Hertz, Europcar, Budget, Sixt, Thrifty, Alamo, Dollar, Keddy By Europcar, Firefly, First Car Rental, Bidvest, Comet Car, Cabs Car Hire, Woodford Exclusive Rentals en Tempest zijn de bedrijven die we vergelijken op de luchthaven om de beste prijs te vinden.

Huurauto en autohuur Luchthaven Port Alfred klant review, beoordelingen & ervaringen