All-inclusive prijzen van zowel grote als kleine bedrijven in Luchthaven Upington

Vergelijk autoverhuurbedrijven Luchthaven Upington

Vergelijk autoverhuurprijzen en autohuur in Luchthaven Upington

Hier kan u prijzen vergelijken van huurauto’s op de Luchthaven Upington (Upington Airport, Luchthaven Upington, Internationaal, Vliegveld), IATA: UTN, ICAO: FAUP in Zuid-Afrika. Zoek in onze zoekmachine en boek moeiteloos een huurauto. Nabij zijn en autoverhuurders zoals Sixt, Budget, Avis, Europcar, Thrifty, Hertz, enz. Al onze prijzen zijn inclusief vrije kilometers, luchthaventoeslag, pechbijstand en verplichte verzekeringen, belastingen en vergoedingen. Autoprio.nl helpt u bij het vinden van een goedkope huurauto.

Visa, Mastercard, Digicert

Veelgestelde vragen over autoverhuur en huurauto in Luchthaven Upington

Welke autoverhuurbedrijven zijn er op de Luchthaven Upington?

Er zijn meer dan 9 autoverhuurbedrijven op de Luchthaven Upington. Autoverhuurbedrijven zoals First op Diedericks Road, Tempest op Protea Hotel Building 26 Schroeder Street, Hertz, Budget, Bidvest op Borgherd Street, Sixt op Diedericks Road, Avis, Europcar, Hertz op International Airport Northern Cape.

Kan ik op de Luchthaven Upington zonder creditcard boeken?

U kan een reservering maken zonder creditcard. Houd er rekening mee dat, zelfs als u ervoor kiest om met een debetkaart te betalen, u op het moment van ophalen een geldige creditcard moet opgeven in de bestuurders naam, aangezien de verhuurder een creditcard nodig heeft om de huurwaarborg te nemen op Luchthaven Upington. Creditcards die worden aanvaard bij het ophalen van de auto zijn MasterCard, Visa en in sommige gevallen American Express.

Welke kosten zijn inbegrepen in de huurprijs?

In het merendeel van de gevallen omvat de huurprijs Collision Damage Waiver (afkoop van eigen risico bij schade), taksen, luchthaventoeslag, Verzekering bij schade door derde, onbeperkte kilometers en pechhulp op Luchthaven Upington. Houd er rekening mee dat de inbegrepen kosten kunnen variëren, afhankelijk van de autoverhuurder en het land van bestemming. De autoverhuurder kan er ook voor kiezen om u een voorschot of een surplus te vragen aan de verhuurbalie. Zorg ervoor dat u de huurvoorwaarden nakijkt op het moment van de boeking.

Welke soorten auto's kan ik huren op Luchthaven Upington?

Het aanbod van auto's varieert tijdens het seizoen, maar u kunt meestal autotypes huren zoals gezinsauto, fullsize, moped, cabriolet, middenklasse elite, stationcar, intermediate, vrachtwagen, 9 zitplaatsen, middenklasse, suv, 7-persoons minibus, speciale auto, 5-persoons minibus, cargo van, premium, 9 zitplaatsen, mini, grote vrachtwagen, fullsize, compact, 7 zitplaatsen, compacte elite, exotische, hybride, economy elite, luxe, elektrische, intermediate elite, standaard, bromfiets, luxury elite, luxury, economy, kleine suv, grote middenklasse, minivan, busje, vrachtauto, sportwagen, 9-persoons minibus, estate, mini elite, medium suv, miniauto, verhuiswagen, kleine middelgrote vrachtwagen, convertible op Luchthaven Upington.

Wat is het goedkoopste autoverhuurbedrijf op Luchthaven Upington?

In de afgelopen 14 dagen werden de goedkoopste huurauto's gevonden op Autoprio.nl bij Cabs Car Hire, Comet Car, Tempest, Woodford Exclusive Rentals en Bidvest.

Kan ik een auto huren als ik jonger dan 25 of ouder dan 75 ben?

De meeste autoverhuurbedrijven hebben een minimum leeftijdsgrens van 21 jaar voor verhuur. Afhankelijk van het autoverhuurbedrijf en het land van bestemming kunnen de eisen echter verschillen. Let op dat er een toeslag gerekend kan worden als de eerste bestuurder jonger dan 25 of ouder dan 75 jaar is, om de extra verzekeringskosten te dekken. Eventuele aanvullende toeslagen worden ten tijde van boeking aangegeven onder het kostenoverzicht, voordat u de reservering bevestigt.

Welke documenten heb ik nodig aan de verhuurbalie op Luchthaven Upington?

Op de huurvoucher die we u sturen als onderdeel van de reserveringsbevestiging staan alle documenten genoemd die nodig zijn bij het ophalen van de auto. In de meeste gevallen moet u de volgende documenten meenemen om de auto mee te krijgen: • Creditcard op naam van de bestuurder. Creditcards die geaccepteerd worden voor het ophalen zijn MasterCard, Visa, en in sommige gevallen ook American Express. Raadpleeg uw boekingsbevestiging voor een overzicht van geaccepteerde creditcards. • Rijbewijs. Merk op dat alleen een volledig rijbewijs dat ten minste 1 jaar eerder is afgegeven en waarop geen ernstige beperkingen staan, wordt geaccepteerd. Meer lezen over de eisen gesteld aan het rijbewijs. • Reserveringsvoucher. Deze ontvangt u binnen 48 uur na het reserveren en moet worden afgedrukt. • Eventuele andere identificatiebewijzen die de autoverhuurder vereist in zijn voorwaarden en condities. Bijzonderheden staan op uw huurvoucher.

Goedkoopste huurauto op Luchthaven Upington - Vergelijk auto- en bestelwagenhuurprijzen

Autoprio.nl somt prijzen op van bedrijven die veilig zijn en garant staan voor kwaliteit zodat er zich geen problemen voordoen wanneer u uw auto wil ophalen. De naam van het vliegveld is IATA: UTN en ICAO: FAUP. Groot en veilig of klein en goedkoop? Het loont om te vergelijken alvorens te boeken. Hier kan u huurauto’s en autohuur van diverse bedrijven in de Luchthaven Upington in Upington, Zuid-Afrika vergelijken. De buurten het dichtstbij zijn Upington, Paballelo, Upington 5 km.

Zoek naar huurauto’s die u rechtstreeks kan ophalen op de Luchthaven Upington. Onze zoekmachine zoekt naar alle ophaallocaties in de buurt. Huur een auto waarbij alle kosten inbegrepen zijn, zonder verborgen kosten en met gratis annuleringen/aanpassingen tot 24-48 uur voor u de wagen moet afhalen. Gemakkelijk en veilig online boeken van huurauto’s. Cargo van / Vrachtwagen / Verhuiswagen / Vrachtauto (Cargo van), Intermediate / Stationcar (Intermediate), Compacte elite (Compact elite), Moped / Bromfiets (Moped), 5-persoons minibus / Gezinsauto / 9 zitplaatsen (5 seat minivan), Grote vrachtwagen (Large truck), Mini elite, Speciale auto (Special), Estate / Grote middenklasse (Estate), Kleine middelgrote vrachtwagen (Small-medium truck), Economy, Medium SUV, 9-persoons minibus / 9 zitplaatsen (9 seat minivan), Fullsize / Middenklasse Elite (Fullsize elite), Cabriolet / Convertible (Convertible), Economy elite, 7-persoons minibus / 7 zitplaatsen (7 seat minivan), Fullsize / Middenklasse (Fullsize), Exotische (Exotic), Minivan / Busje (Minivan), Elektrische (Electric cars), Luxury / Luxe / Sportwagen (Luxury), Mini / miniauto (Mini), Premium, Standaard (Standard), Luxury elite, Intermediate elite, SUV, Compact, Hybride (Hybrid cars), Kleine SUV (Small SUV) en auto’s met automatische transmissie zijn autotypes en modellen waar autoprio.nl prijzen voor vergelijkt. Tempest op Protea Hotel Building 26 Schroeder Street, First op Diedericks Road, Sixt op Diedericks Road, Hertz, Europcar, Avis, Bidvest op Borgherd Street, Budget, Hertz op International Airport Northern Cape zijn de bedrijven die we vergelijken op de luchthaven om de beste prijs te vinden. Vergelijk autoverhuur voor een week, een maand, een dag, zoveel dagen als u wil, lange termijn, een weekend of een jaar. Het is mogelijk om een auto te huren voor een enkele reis, dit heet One Way verhuur. U kan de auto ophalen op een plaats en hem ergens anders weer terugbrengen, bijvoorbeeld in een andere stad of land.

Data en feiten over de Luchthaven Upington (Upington Airport). Het vliegveld maakt deel uit van Siyanda District Municipality, in de provins Noord-Kaap, in Zuid-Afrika. De luchthaven ligt ongeveer 2782 voet/848 meter boven het zeeniveau. Andere nabijgelegen vliegvelden zijn de Luchthaven Upington. Upington Airport, Upington, Internationaal zijn andere benamingen voor deze luchthaven. De dichtstbijzijnde grote steden en buurten zijn Upington 5 km (ca 71 400 inw). Meer informatie over waar u de huurauto ophaalt of achterlaat kan gevonden worden op de bestelinformatie nadat u uw bestelling hebt geplaatst. Alle bedrijven hebben hun eigen kantoren waar u de sleutels enz. kan ophalen. Ben u aan het plannen om te vliegen of vliegt u van/naar de Luchthaven Upington tijdens uw vakantie of reis? Hier kan u informatie, kaarten, weer, contactinformatie en luchthaveninformatie vinden. Kalahari Mall zijn dicht bij de luchthaven als u wil winkelen of zoekt naar taxfree goederen. Allen binnen de 3km afstand. De dichtstbijzijnde treinstations zijn Louisvale Road. Als u met de trein aankomt of verder zal reizen: ze liggen allen op minder dan 4 km afstand. Moet u overnachten na uw aankomst? Dan zijn de volgende hotels, Desert Palace Hotel and Casino En Protea Hotel Oasis Lodge, in de buurt.

Info en feiten over Luchthaven Upington

Lengtegraad: 21.2602400
Breedtegraad: -28.3991000
Hoogte: 2782 fot/feet – 848 m
IATA-code: UTN
ICAO-code: FAUP

Contact

Adres: –
Telefoon: –
Website: –
Eigenaar: –
Facebook: –
Twitter: –

Autoverhuurbedrijven en autoverhuur op Luchthaven Upington (UTN), Zuid-Afrika

Om de beste prijzen te vinden, vergelijk de volgende bedrijven Keddy By Europcar, First Car Rental, Bidvest, Thrifty, Comet Car, Firefly, Cabs Car Hire, Avis, Europcar, Dollar, Woodford Exclusive Rentals, Sixt, Budget, Hertz, Alamo en Tempest bij autoprio.nl in Zuid-Afrika.

Huurauto en autohuur Luchthaven Upington klant review, beoordelingen & ervaringen